onsdag 14 oktober 2009

tv och inredningsprogram

..en söt josie

Funderade lite på det här med tvprogram..det finns så mycket skit på tv nu för tiden! Som tar upp en hel del värdefull tid som kunde innehålla något mycket vettigare! En massa kriminalserier som är exakt likadana varandra - har man sett ett avsnitt vet man hur de andra kommer att utspela sig. För att inte tala om alla sjukhusserier som man blev bombarderad av för ett tag sedan, de har lyckligtvis blivit nedkapade till ett minimum nu.

Sen är det ju alla dessa inredningsprogram som avlöser varandra på olika kanaler, visst är de roliga att titta på men bara för att skratta åt designersarna och håna deras så kallade kunskap om hur saker och ting ska placeras, vad som passar ihop med vad, vilka färger de använder osv. Jag menar hur kompetenta är de i "Äntligen hemma"? Där Martin Timell står och drar en pensel med lite färg i några sekunder och sen blir han så trött så han måste börja babbla om något osammanhängande tips som inte make sense at all..de är bara småhemma fixare när allt kommer omkring. Eller hur duktiga är egentligen "Simon och Thomas"? De lyckas alltid att fucka till något i sina inredningsförsök och väljer alltid så jäkla skrikiga färger! För att inte tala om idioterna som hade "Homestyling" alltså man kan inte tejpa ihop en matta på undersidan och tro att ingen märker det! ..alla de här ska alltid ha med sig sina hundar överallt också, och de ställer bara till med problem och är so goddamn ouppfostrade!!

Det enda inredningsprogramet som jag tycker att de har varit någorlunda duktiga i är "Roomservice", Johnny och Mattias är ju bara för härliga med sin goa humor! ^^ och de gör alltid ett bra jobb, tvekar inte för att göra egna grejor som ser både designade ut och som är funktionella..men det är klart att själva ideérna för resten av inredningen kan variera lite beroende på vilken designer som de jobbar med för tillfället. Mer Roomservice till folket, hoppas att de kommer tillbaka till tvrutan!

Annars är det "Top Model" (den Amerikanska versionen) som gäller, men bara för att se vad de tar för bilder och kanske snappa upp ett och annat tips på vägen ;D, för jag tycker verkligen inte om divan Tyra Banks som tror att hon är så himla bra och kan allt! "Ensam mamma söker" är också ett program jag valt att följa, i vanliga fall ger jag inte mycket för sådana där dejtingprogram på tv för alla verkar ytliga, jag fattar inte hur man ska kunna träffa någon som det ska kunna bli något seriöst med på det sättet.

Jaja..smaken är ju olika men jag tror att alla är sina egna små designers som skapar sitt hem just efter eget huvud. Det är ju så att ingen ska ju komma och säga hur du ska ha det hemma..det är ju inte de som ska bo där utan det är du! Visst är det roligt att mixa och matcha och hitta unika stilar som reflekterar sitt inre. Skapa en otrolig miljö och lugn oas där man kan slappna av och bara vara. Man ska kunna komma hem och känna sig bekväm, jag tycker rent ut sagt att man nästan ska längta hem hela tiden för då vet man att man har ett boende som passar ;D
Men vi får hoppas på fler roliga program nu i höst som man kan bänka sig i soffan för. Ju mörkare och kallare det blir ute ju fler mysiga stunder framför tvn blir det. Någon som vill vara med?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Save the Planet!

- Switch off any unnecessary electronics at night AND at day.
- Keep the nature free
from garbage and crap.
- Stop go by car,
go by public transportation.
- Use energysaving lightbulbs.
- Use Biofuels.
- Recycle for the environment.

- Reuse plasticbags more than once, refuse plasticbags when shopping or better yet use a bag of fabric when groceryshopping.
Every little unselfish act can help, if everyone is doing it!