tisdag 13 oktober 2009

Hösten kommer med inspiration

Frost på marken och isvindar i luften idag när det var dags för den dagliga morgonturen ute med lillkillen. Vet inte om han reagerade på att det var något konstigt med marken som det inte brukar vara, det var en väldigt massa nosande, eller om det bara var hormonerna från det motsatta könet som hägrade. Stackaren fryser redan som ett asplöv, hur ska han klara sig när stora stygga kalla vintern kommer?! Vi får se. Håller på och stickar på en liten tröja (egenhändigt komponerat mönster denna gången men det finns underbara små kreationer på http://www.garnstudio.se/ som jag nog ska ta itu med också senare) som han kanske kan tänka sig att ha på sig så att det minskar kylintaget. Har även setat och stickat på en mössa åt mig själv, men det har blivit lite stop i produktionen pga plötslig brist på garn! ;D

Har varit duktig och bytt sängkläder och när jag ändå var igång föll andan på och jag passade på att piffa till sängen lite extra ^^ kände att det behövdes lite lyx nu. Även tvbänken fick sig ett ansiktslyft med lite nya färger. Hösten är mörklila! ..iaf enligt mig.

Här får ni en liten inblick i hur vi har det;

"Nya" sängen med en liten söt prydnad - vem vill inte ha den? ;D

tvbänkens nya look

Köket har inte fått någon större förändring.. - stjärnmattan är köpt på matsmattor

Sen när började hundar använda läppsyl? ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Save the Planet!

- Switch off any unnecessary electronics at night AND at day.
- Keep the nature free
from garbage and crap.
- Stop go by car,
go by public transportation.
- Use energysaving lightbulbs.
- Use Biofuels.
- Recycle for the environment.

- Reuse plasticbags more than once, refuse plasticbags when shopping or better yet use a bag of fabric when groceryshopping.
Every little unselfish act can help, if everyone is doing it!