tisdag 20 oktober 2009

Mode

Höstens mode är här.
Ser ut likadant som förra året.
En liten skillnad är alla rutiga skjortor och pälstillbehör som de lagt till. Okej..? Vart fan kom den idén ifrån? Någon som vart uppe i Lappland och hämtat inspiration eller? Tror fan det för helt plötsligt ska vi gå runt och se ut som skogshuggare och fårahedar. Snyggt värre! Djurrättsaktivisterna lär ju ta det bra liksom. Men oavsett om man är djurvän eller inte..är det verkligen snyggt med stora mössor, vantar, boots, och västar i fluffig flerfärgad päls a la russian style??! Nej!

Sen finns det en himla massa mysig stickade tröjor också men problemet med dem är att "modeskaparna" tycker att man ska gå med ett skärp runt sig också när man bylsat på sig en varm och mysig cardigan (som visst duger som den är..men icke). Än en gång ska det se ut som man kommer direkt från Norrland, där det är 30 grader minus och därför kräver en hel del kläder men för att hålla dessa på plats så de inte glider runt och hamnar på oönskade ställen så har man virat ett skärp runt sig (helst ett brett i någon äcklig spyfärg), jäkligt smart!

Vem är det som kommer på dessa stilar? Vart har alla mysiga och stilrena kläder tagit vägen? Du vet, de med passform så man inte går runt som en hösäck i för stora kläder utan struktur. Toppa det med ett par stövelliknande (och då menar jag gummistövlar och inte de snygga svarta skapelserna med klack) boots så är stilen komplett.

..och glöm för guds skull inte glasögonen med de tjocka svarta bågarna!

*suck* och äcklande grimaser

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Save the Planet!

- Switch off any unnecessary electronics at night AND at day.
- Keep the nature free
from garbage and crap.
- Stop go by car,
go by public transportation.
- Use energysaving lightbulbs.
- Use Biofuels.
- Recycle for the environment.

- Reuse plasticbags more than once, refuse plasticbags when shopping or better yet use a bag of fabric when groceryshopping.
Every little unselfish act can help, if everyone is doing it!