fredag 25 december 2009

the day after..

så såg josie ut igår på julaftonen.. -->

Julmaten har lagt sig till rätta i magen och julklapparna har blivit öppnade allihop och man har stått ut med släkten i år igen. Kvar återstår bara kommande sköna dagar med mer av ta-det-lugnt-varan och bara njuta över att vara ledig..förhoppningsvis kommer en god vän ner från skogarna och hälsar på..och naturligtvis blir det nog några vändor på stan i mellandagarna på rean för att hitta de perfekta efter-julen-klapparna till sig själv som man inte hann med att handla innan. Jag siktar på en kappa med en fin halsduk till kanske och en ny topp. Har bestämt mig att 2010 ska bli förändringarnas år!
-Ny garderob
-Börja träna och ta hand om kroppen
-Ny sysselsättning; utbildning
-Mer av josie design kreationer!
-Ny hobby?
Målet med det nya året kommer i alla fall vara att komma överens med mig själv en gång för alla. Försöka att finna den inre friden och styrkan så jag kan bli en all-time superstark och självsäker vacker gestalt som utstrålar både mod och lycka.

de super-duper underbart fina skorna som jag fick av älsklingen tillsammans med ett par nya jeans och en svart top ;D en hel outfit med andra ord..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Save the Planet!

- Switch off any unnecessary electronics at night AND at day.
- Keep the nature free
from garbage and crap.
- Stop go by car,
go by public transportation.
- Use energysaving lightbulbs.
- Use Biofuels.
- Recycle for the environment.

- Reuse plasticbags more than once, refuse plasticbags when shopping or better yet use a bag of fabric when groceryshopping.
Every little unselfish act can help, if everyone is doing it!