fredag 13 november 2009

Störande..

- störande att folk står helt nonchalant utanför ingångar, speciellt NK och vår portdörr, och röker folk rakt i ansiktet! Jag menar det är inte svårt att visa lite respekt och ställa sig och sidan och ägna sig åt förpestning för sig själv utan att vi andra ska bli drabbade.

- störande att barnmorskorna på ungdomsmottagningen inte kan hjälpa en med sina problem! Man går dit för att man behöver hjälp, sitter och förklarar att såhär är det men de vet inte alls vad de kan vara för orsak eller faktorer som göra att man upplever det så. Allt är så normalt!

- störande att alla affärer i stan inte öppnar förrän kl 10! Tänk vad skönt det skulle vara att få syssla med lite morgonshopping innan hysterin sätter till. Plus att det skulle vara jätteskönt att ha morgonpasset i en butik..bara gå runt och pyssla, ingen stress, och sen gå hem när allt folket kommer vid 3-4 ^^

- störande att ha en symaskin som krånglar varannan söm man ska sy. Jag menar ska den krångla efter att ha stått still i några sekunder så man måste trä om hela maskinen??

Tack och lov för fallande snöflingor och te!
Idag blev det tröstande med grönt te Miss Saigon från Kryddhuset (Kahls) nedanför Redbergsplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Save the Planet!

- Switch off any unnecessary electronics at night AND at day.
- Keep the nature free
from garbage and crap.
- Stop go by car,
go by public transportation.
- Use energysaving lightbulbs.
- Use Biofuels.
- Recycle for the environment.

- Reuse plasticbags more than once, refuse plasticbags when shopping or better yet use a bag of fabric when groceryshopping.
Every little unselfish act can help, if everyone is doing it!