torsdag 22 april 2010

Från en Hemmafru till en annan.. ;D

"Lever man i en svinstia så är man ett svin! Så enkelt är det!" - Anna Anka
"Jag tycker att man ska klä upp sig för sin man varje dag, det blir lite mer 'rajtantajtan' då! ;D" - Maria Montazami

Lite goda råd såhär från de glamorösa Hollywood fruarna till oss andra vanliga dödliga som får ligga på såriga knän och skrubba golven, diska upp berg av disk för hand och dammsuga i vårat eget hem eftersom vi inte har pengar nog att betala någon hemhjälp som kan göra det åt oss. Men tänk att till och med de som lever i toppskicktet av samhället ändå har samma värderingar som vi är närmare botten..

Sen kan man ju diskutera det här med hur man är som människa om man själv kan vara slarvig och otänksam så länge det finns någon annan runtomkring som kan städa upp efter en så att man inte behöver se det elände som man faktiskt ställer till med. Kan man inte plocka upp sin egen skit men vill ha det kliniskt rent så är man väl fortfarande ett svin?! Eftersom då bryr man sig egentligen inte om sin egen hygien utan lever bara efter en fantasibild hur man vill ha det men det är inget som man kan uppnå själv. Om man däremot är noga med att städa efter sig plus att man tar hand om lite skräp som andra glädjelätt sprider runt sig kan man väl klassa sig som en mer petantisk och ordningsam individ som är mån om sitt eget yttre men även hemmamiljön?!

Så visst, Hollywood fruarna har rätt men de är inte så himla duktiga på att lyda sina egna råd och krav utan överlåter det till någon annan, själva vill de bara glida runt hemma och ha det bra. Det enda det faktisk är bra på är väl just att klä upp sig som om varje dag var en fest ;D ..och varför ska man inte göra det? Always prepared for something extravagant to happen! Who knows what the day might bring?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Save the Planet!

- Switch off any unnecessary electronics at night AND at day.
- Keep the nature free
from garbage and crap.
- Stop go by car,
go by public transportation.
- Use energysaving lightbulbs.
- Use Biofuels.
- Recycle for the environment.

- Reuse plasticbags more than once, refuse plasticbags when shopping or better yet use a bag of fabric when groceryshopping.
Every little unselfish act can help, if everyone is doing it!